هایپرمارکت

خرید فروش انواع گوشی موبایل

خرید فروش انواع گوشی موبایل

آیا می خواهید گوشی موبایل قدیمی خود را تعویض کنید و نمی دانید کدام گوشی هوشمند را بخرید؟ خب باید اعتراف کرد که این کار آسانی نیست. گزینه های زیادی در مغازه ها وجود دارد که نمی توان همه موارد مناسب آنها را لیست کرد. با این حال این متن می تواند به شما کمک کند تا بدون نگرانی مدل متناسب با نیاز خود را انتخاب کنید. گوشی‌های هوشمند در همه رده‌های قیمتی وجود دارند و برای داشتن یک تجربه رضایت‌بخش نیازی نیست که مبالغ هنگفتی را برای بالاترین محدوده قیمتی هزینه کنید.

در حال حاضر در بازار خرید فروش انواع گوشی موبایل بیشتر به سیستم عامل اندروید اشاره می کنند که در سال های اخیر از نظر عملکرد و پایداری بسیار پیشرفت کرده است و اکنون به شما امکان خرید دستگاه های ارزان قیمت اما با کیفیت را می دهد. سپس سیستم عامل iOS است که یک سیستم عامل “بسته” می باشد و فقط در دستگاه های تلفن همراه اپل در دسترس است. این سیستم عامل نیز روان و بسیار ساده است، اما بدون در نظر گرفتن مدل SE، میانگین هزینه دستگاه های اپل بسیار بالاست.

چگونه گوشی موبایل هوشمند خود را انتخاب کنیم؟

قبل از انتخاب یک گوشی موبایل هوشمند، باید مجموعه ای از بازتاب ها را در مورد اجزایی که می توانید در داخل آن پیدا کنید، انجام دهید. همه این بازتاب ها و امکانات تحت تعریف ویژگی های فنی منحصر به فرد خود گروه بندی شده اند. در لیستی که شامل اجزاء است، می توانید تمام اطلاعات مورد نیاز برای انتخاب دستگاه بعدی خود را بیابید. در اینجا موارد اصلی مربوط به امکانات گوشی های هوشمند آورده شده اند.

چگونه گوشی موبایل هوشمند خود را انتخاب کنیم؟

صفحه نمایش

صفحه نمایش گوشی موبایل، اولین ویژگی است که باید هنگام انتخاب گوشی هوشمند خود ارزیابی کنید. نه تنها وسعت صفحه نمایش است که مهم است بلکه وضوح آن نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. به یاد داشته باشید که هر چه رزولوشن از نظر پیکسل بالاتر باشد، متن و تصاویر بازتولید شده روی صفحه نمایش واضح تر می شود (البته با همان قطر).

در مورد قابل حمل بودن گوشی‌ها، گوشی‌هایی که صفحه نمایش تا 6 اینچ دارند به راحتی در جیب شما حمل می‌شوند. گزینه های با ابعاد بین 6 تا 6.9 اینچ تجربه چند رسانه ای بهتری را تضمین می کنند، اغلب استقلال بیشتری دارند، اما حمل آنها در جیب یا استفاده از آنها با یک دست سخت تر است. نمایشگرها عمدتاً می توانند IPS LCD باشند، بنابراین با وضوح رنگ خوب و زاویه دید وسیع یا OLED با رنگ سیاه بسیار عمیق شناخته می شوند.

طراحی صفحه نمایش در نسل‌های اخیر

در نسل‌های اخیر، روند طراحی‌های تمام صفحه به وضوح خود را نشان داده است، گوشی‌های هوشمند با نمایشگرهایی که به طور کامل سطح جلو را می‌پوشانند. در بسیاری از موارد از یک بریدگی استفاده می شود که شامل سنسورهای دوربین جلویی است. این سنسور همیشه در قسمت بالای نمایشگر یافت می شود و آن را قطع می کند: گاهی افقی است و گاهی به شکل یک قطره و در برخی موارد دیگر به سادگی سوراخی است که فقط دوربین جلو در آن وجود دارد. به عنوان مثال در Samsung Galaxy S22 از نوع دوم استفاده می شود.

اگر گوشی هوشمندی با فناوری OLED خریداری می‌کنید، توصیه می‌کنیم توجه داشته باشید که روشنایی آن را همیشه در حداکثر یا گوشی را برای مدت طولانی روی صفحه‌نمایش ثابت نگه ندارید تا با پدیده‌ای به نام Burn-in مواجه نشوید. هنگامی که این مشکل رخ می دهد، نوعی سایه از صفحه ثابت حتی هنگام مشاهده انواع دیگر محتوا قابل مشاهده است و تجربه استفاده از گوشی هوشمند را خراب می کند. همچنین به یاد داشته باشید، صفحه نمایشی که نرخ تازه سازی 90 یا 120 هرتز دارد در واقع هنگام پیمایش در صفحات بسیار نرم تر است و به طور کلی تجربه کاربری رضایت بخشی را ارائه می دهد.

پردازنده گوشی موبایل

پردازنده (CPU) این امکان را به گوشی می دهد که سریع باشد و حتی پیشرفته ترین برنامه ها را هم به راحتی اجرا کند. CPU واحد محاسباتی اصلی است و در گوشی های هوشمند در داخل تراشه ای به نام System-on-a-Chip (SoC) قرار می گیرد که شامل GPU (واحد پردازشگر محاسبات گرافیکی) و سایر اجزای ضروری است.

پردازنده‌ها را می‌توان به هسته‌های مختلف تقسیم کرد، واحدهای فیزیکی که محاسبات را برای توانایی بیشتر در موازی کردن عملیات به اشتراک می‌گذارند. معمولاً هرچه تعداد هسته‌ها بیشتر باشد، CPU قادر به پردازش تعداد بیشتری از وظایف به طور همزمان است.

پردازنده گوشی موبایل

حافظه

حافظه اصلی یک گوشی موبایل هوشمند شامل حافظه رم و حافظه داخلی آن است. البته رم روی گوشی هوشمند قابل ارتقا نیست و روی برد منطقی اصلی لحیم می شود و به طور خلاصه امکان ذخیره آخرین داده های استفاده شده توسط سیستم عامل و برنامه ها را فراهم می کند. هرچه رم بیشتر باشد، تلفن همراه بیشتر می‌تواند برنامه‌ها را «در پس‌زمینه» باز نگه دارد (یعنی برنامه‌هایی که باز هستند اما فعال نیستند). از طرف دیگر، فضای ذخیره سازی جایی است که می توانید تمام برنامه ها، فایل ها، اسناد، موسیقی و ویدیوهای خود را ذخیره کنید.

دوربین ها

دوربین ها امروزه در انواع گوشی موبایل هوشمند بسیار مهم هستند. ویژگی هایی که باید بررسی کنید مگاپیکسل سنسور است که حداکثر وضوح عکس هایی را که با گوشی هوشمند خود می گیرید، تعیین می کند. دیافراگم، که روشنایی لنز را تعیین می کند و توانایی ضبط ویدیو در 4K، با نرخ فریم بالا (60 فریم در ثانیه یا 120 و بیشتر برای حرکت آهسته) یا در 8k را فراهم می کند.

در حال حاضر تولیدکنندگان گوشی های هوشمند، قرار دادن دوربین های مختلف در پشت دستگاه های خود را به امری رایج تبدیل کرده اند. لنزها می توانند زاویه باز یا تلسکوپی باشند یا گاهی اوقات به عملکردهای ویژه ای مانند میکروسکوپ مجهز شوند. بنابراین اگر نیازهای خاصی دارید، گوشی هوشمند منتخب خود را به خوبی ارزیابی کنید.

علاوه بر این موارد، پشتیبانی از 5G، پشتیبانی از دو سیم کارت، ظرفیت باتری و برخی خصوصیات دیگر از جمله ویژگی هایی هستند که هنگام خرید یک گوشی موبایل بایستی به آنها دقت کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *